31 Αυγ 2012

Κατάλαβες τώρα τί ἔπραξες μὲ τὴν ψῆφο σου;;;


Δὲν εἶναι τὸ βίντεο σκληρὸ καὶ ἀνατριχιαστικό. Ἡ πραγματικότητα ποῦ ζοῦμε εἶναι ἔτσι. Αὐτὴν ἀποτυπώνει.... Τὰ Μνημόνια δὲν ὑποδουλώνουν μόνο ἐσένα ἀλλὰ τὰ παιδιά σου καὶ τὰ ἐγγόνια σου! Κατάλαβες τώρα τί ἔπραξες μὲ τὴν ψῆφο σου;;;

5 σχόλια:

  1. ΜΝΗΜΟΝΙΟ= ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    Μία ευκαιρία είχαμε τον Ιούνιο και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Όποιον θα βρίσκω στο δρόμο και θα μου παραπονιέται για το μισθό του ενώ έχει ψηφίσει μνημονιακά, τον έχει πάρει και τον έχει σηκώσει!

    Πότε θα ξυπνήσουμε σαν λαός;;;;;
    Πάλι για τον μισθουλάκο μας ψηφίσαμε;;; Δεν αναλογιστήκαμε τα παιδιά μας;;;
    Ε τότε, καλά να πάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος να καταλαβει τι ;
    Εδω ο κοσμος ψηφισε ν.δ για να μην βγει η Ελλαδα απο την ε.ο.κ κ το ευρω κ ερθει μονομιας η καταστροφη του κοσμου μαζι με τσουναμι κ σεισμο 9,8 ριχτερ οπως ελεγαν τα μ.μ.ε...
    Α επισης κ για να μην βγει ο αθεος συριζα..
    Καλη χωνεψη τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΦΤΑΙΕΙ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ,Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ..
      ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ..Ν.Δ,ΠΑ.ΣΟ.Κ,ΔΗΜ.ΑΡ Κ ΛΑ.Ο.Σ..

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΠΑ? ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ(ΨΗΦΟΣ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ''ΑΘΩΑ''!

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.