Menu

▼

3 Σεπ 2011

Ἡμερίδα ἀπὸ τὴν «Ἑνωμένη Ρωμηοσύνη» μὲ θέμα: «Ἡ ἑλληνορθόδοξη παράδοσή μας θεμέλιο γιὰ τὴν ἀνόρθωση τοῦ γένους μας»

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» ἔχει τὴν τιμὴ νὰ σᾶς προσκαλέσει στὴν ἡμερίδα μὲ θέμα: «Ἡ ἑλληνορθόδοξη παράδοσή μας θεμέλιο γιὰ τὴν ἀνόρθωση τοῦ γένους μας», τὸ Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 (10:00-17:00) στὸ ἀμφιθέατρο τοῦ πολεμικοῦ μουσείου Ἀθηνῶν (Στάση Μετρὸ Εὐαγγελισμὸς)
Εἴσοδος ἐλεύθερη
Ἀνοῖξτε τὴν ἀνάρτηση γιὰ νὰ δεῖτε τὴν ἀφίσα μὲ τὸ ἀναλυτικὸ πρόγραμμα τῆς ἡμερίδας...

 

7 σχόλια:

  1. Να πάρει! Θα πάω στην Κόνιτσα για τον Γέροντα Παΐσιο, δεν πειράζει άλλη φορά στην Ε.Ρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αποβάλουμε τον ηλίθιο εθνοφυλετισμό, και ξαναγίνουμε Ρωμιοί-οικουμενιστές, και ΕΞΕΛΛΗΝΙΖΟΥΜΕ, τότε θα γίνουμε παγκόσμια δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι Ρωμαίοι δεν θα γίνουμε ποτέ!οι Ρωμαίοι ήταν στη Ρώμη και τώρα είναι πεθαμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sapphire μπερδευεις την έννοια του Ρωμηού με αυτήν του Ρωμαίου.
    Ρωμηός= Έλληνας και Ορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η Ρώμη ήταν Ελληνική πόλη, όπως και όλη η περιοχή, τα λατινικά είναι διάλεκτος της Αρχαίας Ελληνικής, και ζωντανό παράδειγμα Ελλήνων λατινόφωνων είναι οι Βλάχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σέ παρακαλῶ East δέν χρειάζεται νά ἀπαντᾶς στόν κάθε κακοπροαίρετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sapphire δες την απάντηση που χρειάζεσαι εδώ: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2011/09/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή