Menu

30 Ιαν 2010

ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ…






VatopaidiFriend

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Θαυμάστε απόσπασμα από εκπομπή παραπλάνησης και ψεύδους!!!!!!!!!!

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Εμένα με επηρεάζει αρνητικά πάντως η παρουσία αυτού του ατόμου (Εφραίμ)… με αυτά τα δρώμενα την ψυχή μου την επηρεάζει αρνητικότατα!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Εγώ πιστεύω σωστό και προστατευτικό και για το Άγιο Όρος και για την Ελλάδα ολόκληρη είναι μόνο η αλήθεια. Και αν θέλουν να προστατευτούν πρέπει να πουν μόνο την αλήθεια. Και οι θεσμοί και το Άγιο Όρος. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μια «συμμορία», και ας μου κάνουν μήνυση θα το αποδείξω πολύ εύκολα στο δικαστήριο...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Είναι τιμή σου να σου κάνουνε μήνυση….

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Ναι βεβαίως…Έφυγαν από την Κύπρο το 1978, με μεγάλες κατηγορίες για παιδεραστία, έχω εδώ και κατάθεση, κοριτσιού 9 χρόνων, 29 τώρα που περιγράφει τι της έκαναν αυτοί οι παιδεραστές όταν πήγαν στο Βατοπέδι, δεν το λέω εγώ το λέει ο Χρυσόστομος ο 2ος, ο επικεφαλής της Κυπριακής Εκκλησιάς. Πήγαν στο Βατοπέδι, είναι μια μεγάλη μπίζνα, κατάφεραν να κάνουν το Βατοπέδι Life style. Από κομποσκίνι μέχρι Αγιορείτικο ψωμί. Το 1995 η μεταφορά της Αγίας Ζώνης έγινε όμως με την χορηγία της LADA. Ξεπλύθηκαν καλά καλά με συνεντεύξεις και αγιοποιηθήκαν όχι σε μένα βεβαίως, ξεπλύθηκαν, μπ
ήκαν και έφτιαξαν τα πλοκάμια της εκκλησιάς! Ζουν με αυτήν, κατάφεραν να αποδυναμώσουν θεσμούς ακόμη και αυτόν της Βουλής…………….»

Απόσπασμα από http://maxitisthrakis.blogspot.com

Ήθος που έχουν και φιλόθρησκη διάθεση που διαθέτουν οι παραπάνω συνομιλιτές!!!!!!!!!!!!!!

Ολα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα «Αθέατος Κόσμος» είναι ψέματα και κατασκευασμένες “ειδήσεις”.

Όψιμα, ο γνωστής ακραίας αριστερής ιδεολογίας άθεος, κ. Βαξεβάνης ενδιαφέρ
εται τάχα για το Άγιο Όρος και την Ορθοδοξία και γίνεται πρόμαχος της κάθαρσης από τους διεστραμμένους Κύπριους καλόγηρους.

Για την θεμελίωση των ρεπορτάζ του επιλεκτικά χρησιμοποιεί το κατάπτυστο και ψευδές σε όλη του την έκταση ανώνυμο γράμμα προς τους πολιτειακούς παράγοντες και την Ιερά Κοινότητα του Αγ. Όρους με την απροσδιόριστη υπογραφή: «…ΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΗΜΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Ο
ΡΟΥΣ ΑΘΩΝΟΣ ΙΕΡΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ», καθώς και τις αόριστες και αστήρικτες μαρτυρίες του διώκτη της Βατοπαιδινής συνοδείας επιβήτορος του θρόνου της Αρχιεπισκοπής Κύπρου πρώην Πάφου.

Το πόσο “σοβαροί” και “ειλικρινείς” που είναι αυτοί οι ”μοναχοί” (Άραγε με προσευχές και ακολουθίες περνούν την ώρα τους αυτοί, ή μήπ
ως με άλλου είδους ασχολίες; Όποιος θέλει μπορεί να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, επισκεπτόμενος, π.χ., το καφενείο των Καρυών, και όχι μόνο…), φαίνεται εκ πρώτης όψεως ακόμα, από το ότι λένε πως είναι οι μοναχοί “ΟΛΩΝ” των ιερών κελλίων του Αγίου Όρους, ενώ αυτοί είναι μια μικρή παρέα και όλο σχεδόν το Άγιο Όρος υποστηρίζει τον Γέροντα Εφραίμ και το Βατοπαίδι.

Αναφέρθηκαν, λοιπόν, στην παραπάνω εκπομπή σε εξαφανίσεις με σαφή αιχμή δολοφονίας παλαιών μοναχών των εξαρτημάτων του Βατοπαιδίου 20 μάλιστα, Ονόματα δολοφονημένων γιατί δεν μας λένε οι «αξιόπιστοι» κ. δημοσιογρ
άφοι. Γιατί δε μας λένε ότι τις πληροφορίες που έχουν τις άντλησαν από παλαιοημερολογίτες ζηλωτές εχθρούς της Εκκλησίας, από μέθυσους Υποτιθέμενους καλόγηρους της περιοχής της Μονής Παντοκράτορος, από ομοφυλόφιλους εκ Πύργου καλογερίζοντες μετά των καρατεριστών υποτακτικών τους και από παλαιοημερολογίτες διεστραμμένους όπως ο π. Γαβριήλ ο οποίος στην Σαντορίνη χώρισε ανδρόγυνα , θεωρούσε τους προσκυνητές που φωτογράφιζαν στο Άγιο Όρος κολασμένους και τους Η/Υ μηχανήματα του διαβόλου;

Και η απόδειξη του Χαρδαβέλα είναι “Έχω τα τηλεφωνα τους!!!!!”

Χαρδαβέλα να ξέρεις ο ξάδελφος μου είναι αυτοκράτορας του Βυζαντίου !! Αλήθεια λέω και αμα θες έχω το τηλέφωνο του!!!

O Γέροντας Ιωσήφ με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Λεμεσού Αθανάσιο. Πίσω διακρίνεται ένας πίνακας που απεικονίζει τον Άγιο Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή και Σπηλαιώτη (+1959), μαθητής του οποίου ήταν ο Γέροντας Ιωσήφ. Αριστερά και δεξιά βλέπουμε φωτογραφίες του Γέροντα Παϊσιου και του Γέροντα Σωφρόνιου του Έσσεξ, που και αυτοί συνδέονταν πνευματικά πολύ στενά με την συνοδία του Γέροντα Ιωσήφ.

Διαβάστε στο http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_9087.html το παρακάτω απόσπασμα

toaftonoito@blogspot.com είπε…

Το απόσπασμα βίντεο που ο Καραμανλής λέει εμμέσως πλην σαφώς “να μην το κάνουμε θέμα” αναφέρεται στην υπόθεση ΕΣΦΙΓΜΈΝΟΥ…Δηλαδή λέει δεν μπορούμε να φέρουμε τα ΜΑΤ και να πέσει ξύλο στο Άγιο Όρος.

Οι φόνοι, οι διώξεις κτλ είναι ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ……από αυτούς τους μοναχούς που:

Όταν ήρθε ο Εφραίμ και η συνοδεία του στο Βατοπαίδι στις αρχές της δεκαετίας του 1990 το Βατοπαίδι ήταν ιδιόρυθμο μοναστήρι (κάντε google και θα δείτε τι σημαίνει)και με το να γίνει κοινοβιακό κάποιοι μοναχοί που είχαν βολευτεί εύλογο είναι πως δυσαρεστήθηκαν από τους νέους κανόνες και έφυγαν.

Τώρα συκοφαντούν και ψέυδονται στον…..ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ!!! ΤΟ ποιόν τους είναι γνωστό εντός και εκτός Αγίου Όρους.

ΜΗΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΙΖΕΣΤΕ!!!!

Αναφερόμενοι οι συ
νομιλητές του πάνελ στα ηθικά θέματα γιατί δεν αναφέρθηκαν σε δημοσιευμένα κείμενα παραγόντων που εκδίκασαν αυτές τις πέρα για πέρα ψευδείς κατηγορίες όπως το παρακάτω στην αντίστοιχη ιστοσελίδα

«Tο γκρέμισμα των συκοφαντιών κατά του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού»

http://psifides.pblogs.gr/2009/11/to-gkremisma-twn-sykofantiwn-kata-toy-geronta-iwshf-batopaidinoy.html

Ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός με τον μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο.

Κατηγόρησαν και το Μητροπολίτη Λεμεσού για ηθικά παραπτώματα, κατήγορος ο Πάφου Χρυσόστομος και νύν Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Κατά την εκδίκαση της υποθέσεως από «Μείζονα και Υπερτερή Σύνοδο» ο μάρτυς κατηγορίας ο οποίος υποτείθετε ότι ήταν ο σύντροφος του κατηγορουμένου επισκόπου και άρα τον γνώριζε καλά, όταν του ζητήθηκε να υποδείξει το Λεμεσού μεταξύ των επισκόπων τη Συνόδου, τότε έδειξε το Μητροπολίτη Μόρφου.

Σύμφωνα με τον κ. Βαξεβάνη διέφθειραν κορίτσι «…9 χρόνων, 29 τώρα που περιγράφει τι της έκαναν αυτοί οι παιδεραστές όταν πήγαν στο Βατοπέδι, δεν το λέω εγώ το λέει ο Χρυσόστομος ο 2ος, ο επικεφαλής της Κυπριακής Εκκλησιάς.» δεν γνωρίζει και αυτός και ο πληροφοριοδότης του ότι ψεύδονται και ότι στο Άγιο Όρος υπάρχει Άβατο και άρα δεν υπάρχουν γυναίκες;

Αλλά για τους «έγκριτους» δημοσιογράφους και τους «αξιόπιστους» μάρτυρες ισχύει το “όμοιος ομοίω αεί πελάζει” και όποιος δεν καταλαβαίνει Ελληνικά “όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα” που λέει και ο Λαός.

Ο Γέροντας Ιωσήφ με τον Γέροντα Εφραίμ μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας.

Εδώ δεν θα αναφερθώ στο τεράστιο Πνευματικό και Εθνικό έργο του Γέροντα Εφραίμ και της Συνοδείας του και του μακαριστού Οσίου γέροντά τους Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, έργο το οποίο ενόχλησε όλους του αντικείμενους (Άθεους, Μασόνους, Ομοφυλόφιλους και κατά πάσα πιθανότητα μυστικές υπηρεσίες άλλων χορών). Ενόχλησε όμως και τους ζηλούντες, την Δόξα των Βατοπαιδινών, εγκαταβιούντων στο Άγιο Όρος μέρους των μοναχών άλλων Μονών και Σκήτεων. Στην τελευταία περίπτωση ισχύει το «ζηλούσθε επ’ αγαθώ» και όχι να προσπαθούν να εκβάλουν το οφθαλμό του αδελφού τους.

Χρήστος Ε

VatopaidiFriend: Όσον αφορά την δήλωση του Βαξεβάνη “κι ας μου κάνουν μήνυση”, πώς μπορεί κανείς έστω και για μια στιγμή να σκεφτεί ότι δεν ήταν μπλόφα και πυροτέχνημα και ότι δεν ειπώθηκε “εκ του ασφαλούς”, όταν ο εν λόγω “κύριος” έχει μάθει εδώ και ενάμιση χρόνο να συκοφαντεί το Βατοπαίδι και εκείνο να τον ανέχεται υπομονετικά για την αγάπη του Χριστού; Με άλλα λόγια, φωνάζει ο κλέφτης να φοβάται ο νοικοκύρης… Όμως η περίοδος χάριτος ΕΛΗΞΕ.

Πηγή: http://friendsofimmb.net/2010/01/29/αθέατος-κόσμος/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου